window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-8EK5YVP67M');

Nutri-score

Nutri-score

WAT IS DE NUTRI-SCORE?

Nutri-Score is een vooraanstaand etiketteringssysteem voor voeding dat door veel EU-lidstaten wordt toegepast om gezonder eten te bevorderen. Dit wordt ondersteund door een groeiend aantal gerenommeerde voedselproducenten, zoals Weetabix. Het Nutri-Score-etiketteringssysteem zet voedingswaarden om in een eenvoudige code van 5 kleuren en letters om een gezondere keuze gemakkelijker te maken voor consumenten.

Onze Weetabix-producten zitten boordevol volkoren, zijn rijk aan vezels, bevatten weinig zout en suiker en zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
Let op de speciale pictogrammen op onze verpakkingen en in online producthandleidingen.
De producten van Weetabix hebben een groene Nutri-Score A of B, omdat we de gezondheid van onze consumenten altijd prioriteit geven.

NUTRI-SCORE EN WEETABIX:

Bij Weetabix zijn we altijd trots op geweest op onze gezonde graanproducten. Het is dan ook niet meer dan normaal dat ons Weetabix-team samenwerkt met voedingsdeskundigen en volksgezondheidsinstanties om ervoor te zorgen dat onze producten van topkwaliteit zijn.
De keuze voor Weetabix is simpel, omdat al onze heerlijke graanproducten een groene score halen in het Nutri-Score-etiketteringssysteem. De gezondheid van onze consumenten komt namelijk altijd op de eerste plaats.