window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-8EK5YVP67M');

BEDRIJFSOVERZICHT

Wilt u ons wat beter leren kennen?
Leer het bedrijf achter de merken kennen.

HET BRITSE ONTBIJTICOON

We hebben een lange weg afgelegd sinds de eerste doos Weetabix in 1932 onze fabriek in Burton Latimer verliet. De afgelopen acht decennia hebben we de natie gevoed met onze merken: Weetabix, Alpen, Weetabix On The Go-drankjes, Oatibix, Ready brek, Weetos en Alpen Cereal Bars. Vandaag de dag zijn onze ontbijtgranen de bestverkochte, meest vertrouwde en meest aanbevolen in het Verenigd Koninkrijk en voldoen ze aan de veranderende behoeften van onze consumenten.

GOEDE START GAAT INTERNATIONAAL

Onze fabrieken in Northamptonshire exporteren momenteel naar meer dan 80 landen over de hele wereld. We zijn er ook erg trots op dat we het graan dat in onze Weetabix Biscuit zit bij boerderijen in een straal van 75 km van ons hoofdkantoor in Burton Latimer inkopen.

INTERNATIONAAL EIGENDOM

Weetabix Food Company was tot 2003 een familiebedrijf en is nu een dochteronderneming van Post Holdings, Inc. met het hoofdkantoor in St. Louis, Missouri. Post Holdings, Inc. is een houdstermaatschappij voor verpakte consumptiegoederen die levert voor schappen in het midden van de supermarkt, foodservice, voedselingrediënten, huismerken, gekoelde en sportvoeding. Post Holdings, Inc is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: POST)

TROTS OM DE NATIE TE VOEDE

Bekijk alle belangrijke momenten uit onze lange en roemruchte geschiedenis.