Chocolade Ready Brek ontbijtmuffins

Ingrediënten

*Ready Brek - Chocolade, 50 gram
Bloem (VK), 75 g
Bakpoeder, 1 tsp
*Splenda No Calorie Sweetener, 1.5 tsp
1 groot vers ei
Magere melk (ml) (UK), 60ml
*Vanille-essence, 1tsp
Zonnebloemolie, 65ml

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem, ready brek, bakpoeder en splenda in een schaal.
  2. Breek het ei in een aparte schaal en meng melk, olie en vanille met een vork door het ei.
  3. Spatel het mengsel met een houten lepel door het bloemmengsel.
  4. Giet in 12 mini muffinvormpjes en bak gedurende 20 minuten op 200 graden C. De muffins zijn gaar als er geen deeg meer achterblijft op een spies, die u in een van de muffins steekt.
  5. Laat de muffins afkoelen op een rek.

Serveren: maak 12 minimuffins

Aantal stuks: 12

Recept van SparkPeople user EMMALB781..

> Terug naar Recepten & Serveersuggesties

Informatie

Indien u meer informatie over het bedrijf of over onze merken wenst of als u iemand van de consumentendienst wil contacteren, klik dan op de onderstaande link.

E-mail klantenservice

Onze Merken

Left Right

Weetabix

De unieke vorm, de perfecte portie

> Ontdek Weetabix producten

Weetabix Minis

Weetabix Minis zijn de kleine ontbijtgranen met een reuzensmaak

> Ontdek Weetabix Minis producten

Alpen

Een perfecte mix

> Ontdek Alpen producten