Alpen Muffins

Ingrediënten

1 1/2 kopje volkorenbloem
1 kopje Alpen original granen
1/2 kopje licht aangedrukte bruine suiker
1 tl bakpoeder
1 tl baksoda
1 kopje fijngemaakte bananen
2 eieren, kamertemperatuur
1 kopje ongezoete yoghurt
1/4 kopje boter, gesmolten
1/2 kopje rozijnen, geweekt

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 350 °F. Bekleed het muffinblik met papieren vormpjes.

  2. Breng Alpen original granen, suiker, bakpoeder en baksoda aan in een grote schaal en klop het tot een mengsel.

  3. Breng in een andere schaal de eieren, yoghurt, boter en bananen aan en meng de ingrediënten goed. Voeg dit mengsel toe aan de droge ingrediënten.

  4. Roer het mengsel enkele malen tot de ingrediënten goed gemengd zijn. Roer niet te veel. Voeg de rozijnen toe.

  5. Breng het deeg aan in de muffinvormpjes en bak gedurende 25-30 minuten.

  6. Laat de muffins op een rek afkoelen tot kamertemperatuur en serveer ze.

Recept van inspiredtobake.wordpress.com

> Terug naar Recepten & Serveersuggesties

Informatie

Indien u meer informatie over het bedrijf of over onze merken wenst of als u iemand van de consumentendienst wil contacteren, klik dan op de onderstaande link.

E-mail klantenservice

Meer recepten die u wellicht interessant vindt


Onze Merken

Left Right

Weetabix

De unieke vorm, de perfecte portie

> Ontdek Weetabix producten

Weetabix Minis

Weetabix Minis zijn de kleine ontbijtgranen met een reuzensmaak

> Ontdek Weetabix Minis producten

Alpen

Een perfecte mix

> Ontdek Alpen producten