Weetabix chocoladecake

Totale tijd: 25 min
Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 20 min

Ingrediënten

2 kopjes bloem
2 eetlepels cacao
2 theelepels bakpoeder
1 kopje suiker
4 Weetabix-repen, verkruimeld
8 boter of plantaardig bakvet, gesmolten
1/4 kopje melk

Bereidingswijze

  1. Meng alle droge ingrediënten.

  2. Voeg de gesmolten boter of het bakvet toe.

  3. Voeg melk toe om het mengsel vochtig te houden (hoeveel kan variëren, afhankelijk van de vochtigheid van het mengsel).

  4. Breng het mengsel aan in een ingevette vorm en druk samen.

  5. Bak gedurende 20 - 25 minuten op 180 graden Celsius.

  6. Breng na het bakken uw favoriete glazuurlaag aan.

  7. Laten stijven in de koelkast.

Recept van australian.food.com

> Terug naar Recepten & Serveersuggesties

Informatie

Indien u meer informatie over het bedrijf of over onze merken wenst of als u iemand van de consumentendienst wil contacteren, klik dan op de onderstaande link.

E-mail klantenservice

Onze Merken

Left Right

Weetabix

De unieke vorm, de perfecte portie

> Ontdek Weetabix producten

Weetabix Minis

Weetabix Minis zijn de kleine ontbijtgranen met een reuzensmaak

> Ontdek Weetabix Minis producten

Alpen

Een perfecte mix

> Ontdek Alpen producten